GG X Garderoba X Sestrice

Predstavljamo vam spot koji smo snimili za 15 godina snova

Tekst: srđan sandić

Zagreb, 28.11.2021 - Snimanje spota 15 godina GloriaGlam
Fotografija: Vedran Peteh/Cropix

Kako bismo proslavili 15 godina uspjeha na medijskoj sceni snimili smo spot koji predstavlja sve ono što smo radili, što radimo i što planiramo raditi – i dalje sanjati. 

Na ideju spota koji slavi 15 godina Glorije Glam nismo došli slučajno, ali da, bili smo spontani, kao što se voli reći – naša je inspiracija za spot (ipak!) došla kroz rad, preko naših suradnika koji nas neumoljivo inspiriraju.

Akteri naših snova naši su čitatelji i čitateljice kao i suradnici, ljudi koji kreiraju sadržaj za nas i za vas, naš mali zaneseni svijet koji vjeruje u kvalitetu, ljepotu i etičnost. Svijet koji vjeruje u potencijal snova i realizaciju istih. Akteri ovog spota pred vama su redom: glumci Tihana Lazović i Slavko Sobin, pjevačica i influencerica Ida Prester, modna dizajnerica Jelena Geštakovski (Y/Gia), pjevačica i influencerica Nika Turković, član Kuku$a (Ivan Godina) i Buntaija (Dorijan Brezak), fantastične drag umjetnice iz kolektiva House of Flamingo – Entity, Roxanne i  Colinda, glumica Klara Mucci, istaknuti modeli Ljupka Gojić Mikić i Suzana Horvat, veliki kompozitor Tonči Huljić, tatoo artistica Nikka Dott, grafičke dizajnerice Klasja & Zita, kompozitor Zvjezdan Ružić, balerina Natalia Kosovac te mačevateljice Jana Kuna i Andrea Majdandžić.

Kako je spot nastao otkriva urednica Glorije Glam Vedrana Čarapović Propadalo: „Htjeli smo da projekt GG Dreams povodom 15 godina Glorije Glam završi ponovno novim formatom. Ideja je došla spontano, što je dijelom prirodno za naš brend. Produkcijski duo Sestrice kao tim je bio prvi izbor te smo već na prvom susretu uhvatili istu ´valnu duljinu´. Povjerenje je stiglo u paketu. Videom smo željeli pokazati ono što radimo svaki dan – okupljamo individualce, mlade talente, ljude sa stavom, buntovne, hrabre, a prije svega svoje. Dosljedne sebi. I to sve na jedan drugačiji, uvijek kreativan način. Upravo zahvaljujući Sestricama i svim aktericama i akterima uspjeli smo u realizaciji ovog nauma, našeg sna. Njime smo pokrenuli jedan novi kreativni val. ˝