slavlje i darovi

Ekskluzivna večera i fantastični pokloni

Tekst: srđan sandić

Zagreb, 11.12.2021 - Gloria Glam rodjendan
Fotografije: Ivana Nobilo i Marko Miščević/ Cropix

Ekskluzivna večera s kojom smo proslavili 15. rođendan Glorije Glam u zagrebačkom Bistrou Apetit by Marin Rendić ne bi bila u potpunosti takva bez fantastičnih poklona.

Glumac Filip Juričić je u ulozi voditelja izveo fantastičnu igru te poklone po principu „sreće” podijelio našim gostima. Upravo su to primjeri darova kojima vas želimo inspirirati ususret vremenu ispred nas koje je oko dijeljenja, uveseljavanja – pa onda neka bude i lijepo upakirano, i korisno.
Rox Beauty je tako naše goste iznenadio s NuFACE Trinityjem, mikrostrujnim uređajem koji djeluje na zatezanje kože, podizanje tonusa lica i zaglađivanje kože te Tripollar X STOP anti-ageing uređajem protiv bora koji na temelju revolucionarne TriPollar Multi- radio frekvencije utječe na sve slojeve kože. 

Jedna od sretnica dobila je poklon Smoothskin Pure, trenutno najmoćniji i najučinkovitiji uređaj na tržištu za uklanjanje dlačica. Ipak, svi su htjeli Stylpro Fridge koji je idealan za čuvanje kozmetike, tekućeg make-upa, lijekova, proizvoda za njegu kože, i još mnogo toga. Naime, hlađenjem proizvoda smanjujete pojavu štetnih bakterija stoga omiljeni proizvodi traju dulje. I još jedan detalj – rashlađeni proizvodi pomažu kod smirivanja kože uz simultano smanjenje pora.

Eucerin i A Most Unusual Balloon također su nas razveselili svojim poklon paketima, a uz njih su partneri večere bili i Zagrebačka banka i Ledo pa smo slavlje završili s Kingom, baš kraljevski.