Nikka Dott

Snovi su pokretač svega

Tekst: lea Ladišić

Zagreb, 28.11.2021 - Snimanje spota 15 godina GloriaGlam
Fotografija: Vedran Peteh

Tattoo artistica Nikka Dott na snimanju gg spota tetovirala je glazbenika Tončija Huljića, odjevena u komade iz Garderoba concept storea. Kako joj je bilo na snimanju, ali i koji su njezini snovi – ostvareni i neostvareni – otkriva nam u kratkom intervjuu.

Koji vam se san ostvario ove godine?

– S obzirom na to da mogu reći da je 2021. bila možda i lošija po nekim stvarima od prethodne, ostvarile su mi se neke jako lijepe stvari na privatnom i poslovnom planu, a neke još ljepše taman su u procesu realizacije pa ne mogu previše otkrivati. 

Čemu se nadate u 2022., s kakvim raspoloženjem i težnjama ulazite u novu godinu?

– Kao i većina – prije svega se nadam dobrom zdravlju, te da sav ovaj kaos oko nas utihne.. Zadnje dvije godine svi smo pod velikim stresom, što zbog potresa što zbog pandemije, tako da nam želim svima nešto vedriju, sretniju i pozitivniju godinu koja je ispred nas! 

Uvijek se dobro vratiti na početak i prisjetiti se snova, zanimljivo je gdje te mogu odvesti

O čemu ste sanjali u djetinjstvu?

– Kao mala sanjala sam o mnogočemu, mašta je uvijek radila sto na sat, no da mi je netko rekao da će mi život danas izgledati i bolje od onog što sam i sama mogla sanjati – ne bih vjerovala. Uvijek se dobro vratiti na početak i prisjetiti se snova, zanimljivo je gdje te mogu odvesti!

Zagreb, 28.11.2021 - Snimanje spota 15 godina GloriaGlam
Haljina BY MALENE BIRGER/ Kapa RODEBJER/ Rukavice RHANDERS/ Naušnice BJØRG/ Narukvica CORNELIA WEBB (CONCEPT STORE GARDEROBA)

Utječu li i na koji način snovi na vašu kreativnu energiju?

– Naravno! Ako su nerealni – mogu te iscrpiti, a nema li ih – pa ima li onda uopće neke veće motivacije? Snovi su pokretač svega. 

Po čemu ćete pamtiti iskustvo snimanja videospota za GG?

– Prije svega – iznimno mi je drago biti dio cijele ove priče i hvala Vam na tome. Mogu reći da sam zbilja sretna što sam bila dio tima ovih predivnih, kreativnih ljudi. Veselim se finalnom rezultatu i naravno, budućim susretima. Još jedno predivno iskustvo i divna uspomena. 

Na kraju još jedne godine, na čemu ste zahvalni?

– Ono što uvijek, uvijek ponavljam je da sam zbilja zahvalna na životu kojeg imam. Zahvalna sam što imam najveću ljubav na svijetu od svoje partnerice, našu malu veliku obitelj, naša četiri dlakava četveronožna monstruma (tri psa i hrčka), te svu ljubav i podršku naših roditelja… Bez svih njih ništa ne bi bilo kako je. Volite ljude oko vas, čuvajte ih, danas su prava rijetkost. 

x