Večera iz snova

Donosimo atmosferu s gg dinner

Zagreb, 11.12.2021 - Gloria Glam rodjendan
Fotografije: Marko Miščević i Ivana Nobilo / Cropix

Zavirite u večer slavlja koju smo za najbliže suradnike i prijatelje Glorije Glam organizirali u Bistrou Apetit by Marin Rendić 

U kultnom zagrebačkom restoranu proslavili smo 15 godina brenda Gloria Glam. Rođendanskom proslavom, koju smo započeli izložbom u Galeriji Kranjčar i nastavili s novim brojem magazina, dominirala je tema snova pa je tako i cijela večer bila koncipirana. 

Sanjati smo kroz cijelo večer nastavili zahvaljujući kulinarskim majstorijama chefa Marina Rendića, ali i nastupima naših glazbenika – u sanjarenje nas je uveo Matija Cvek, da bi nakon njega naše uzvanike nastupima iznenadile Nika Turković i Ida Prester, dok je posebno oduševljenje izazvao ANNA x AOB, duet violinistice Anne Runtić i DJ-a  Antonija Ožić-Bašića. 

Zagreb, 11.12.2021 - Gloria Glam rodjendan

Za snovito uređenje bila je zadužena Boška Bahtijarević, floristica i vlasnica concept storea Tvoje – u jednostavnoj eleganciji dominirali su zlatni detalji i visoke bijele svijeće, dok je božićni ugođaj postignut s borovima koji su formirali pravi mali zimski vrt. 

ZAVIRITE U GG ZIMSKI VRT