svečana večera

Nastavljamo ciklus slavlja 15 godina Glorije Glam

Tekst: SRĐAN SANDIĆ

GG-teatar-vikend-na-selu-23

Godinu 2021. završavamo sa stilom – slavlje 15 uspješnih godina započeli smo izložbom SAN u Galeriji Kranjčar, nastavili s velikim, rođendanskim magazinom na 350 stranica (koji vas čeka na kioscima), a privodimo kraju svečanom večerom na kojoj ćemo ekskluzivno predstaviti još jedan slavljenički projekt.

Večeras, 10. prosinca, nastavljamo slavljenje 15 godina postojanja brenda Glorije Glam. A taj brend ravnopravno kreirate vi, naši čitatelji kao i naši umjetnici, poduzetnici, znanstvenici, modni zaljubljenici, kulturnjaci koji s nama rado dijele uvide o svom radu, promišljanja o sadašnjosti i budućnosti, ljepoti, zdravlju, snovima.

 Slavlje koje priređujemo u kultnom zagrebačkom restoranu Bistro Apetit by Marin Rendić slika je našeg dugogodišnjeg predanog rada, povjerenja i predanosti koju smo njegovali s našim klijentima, kao i proizvođačima naših sadržaja.
 

Okvir našeg druženja su snovi kojima smo dali čast da motivski vladaju našim slavljeničkim ciklusom. od izložbe San u Galeriji Kranjčar pa sve do našeg magazina koji je od ovog tjedna u prodaji. Snove vidimo kao pretpostavku svakog kreativnog i promišljenog djelovanja, kao nužno potreban optimizam i kao potreban prostor za bijeg od ne uvijek ugodne svakidašnjice.

Večeras će za nas, u prostoru koji je snovito uredila Boška Bahtijarević, nastupiti poznati glazbenici, dok maštovite delicije priprema chef Marin Rendić. O iznenađenjima ekskluzivne večere čiji su partneri Rox Beauty, Zagrebačka banka, Eucerin, Ledo i A Most Unusual Balloon (još) ne smijemo govoriti – zato nas pratite (i na Instagramu), jer uskoro sve otkrivamo. 

22969887