Slavimo 15 godina

Sneak peek u novi broj magazina Gloria Glam

Tekst: Vedrana Čarapović Propadalo

o_22953531_1280

S obzirom na to da slavimo 15 godina uspjeha na medijskoj sceni, slavljeničku godinu završavamo sasvim posebnim brojem s kojim vas pozivamo da SANJATE.

Nakon što smo ciklus slavlja započeli izložbom “San” u Galeriji Kranjčar, slavlje nastavljamo posebnim izdanjem magazina koji vas od 6. prosinca čeka u prodaji. Ovog puta najveći nam je problem bio odabrati naslovnicu jer smo okupili najveće profesionalce i kreativce u industriji i s njima stvorili broj na koji smo izrazito ponosni i koji – baš kao što smo željeli – poziva na sanjanje, na maštanje…

Upravo je san, kao nešto što nas sve u nekom obliku prati kroz život, bio tema kojom su se vodili naši suradnici i zaista nam prikazali svoje snove na jedinstven, autentičan način. U novom broju magazina očekuju vas bogati modni editorijali fotografa Suzane Holtgrave, Mare Milin, Franje Matkovića & Senje Vild te Johna Pavlisha, a mali sneak peek donosimo vam u videima s kojima vas vodimo iza scene .

Fotografije Cirkusa by Mare Milin potaknut će vas na razmišljanje, njezine bilješke dodaju svemu notu osobnog, a iznenadit će vas i tko je u jednoj od glavnih uloga.

I dok nam je Mare Milin predstavila svoje snove kroz cirkus, John Pavlish svoje nam prikazuje kroz modne fotografije snimljene u Lovačkom muzeju u Zagrebu. 

Ne propustite novi, slavljenički broj magazina Gloria Glam – na čak 350 stranica donosimo vam 4 bogata modna editorijala, intimne intervjue, predstavljamo novu generaciju, razgovaramo s osebujnim individualcima koje smo pozvali na čaj i tarot u šumi, predstavljamo progresivne chefove, nove kolumne, uzbudljive interijere i beauty novosti. Od 6. prosinca čekamo vas na kioscima.

22969887