na 350 stranica

Raskošno slavljeničko izdanje Glorije Glam

Tekst: Vedrana Čarapović Propadalo

o_22969877_1280

Ne propustite novi broj magazina Glorije Glam koji donosi 4 bogata modna editorijala, intimne intervjue, predstavljamo novu generaciju, razgovaramo s osebujnim individualcima koje smo pozvali na čaj i tarot u šumi, predstavljamo progresivne chefove, nove kolumne, uzbudljive interijere i beauty novosti.

Fantaziram o genijalnim filmskim scenama sa sretnim završecima. O stvarnostima u kojima svatko živi svoj san. Onima u kojima se rizik isplati, a strasti prevladavaju strahove. Maštam o lijenim zimskim jutrima, nepreglednim prostranstvima ispunjenim mekim, tek palim snijegom, mirisom cimeta, okusom najfinije vruće čokolade. Maštam o elegantnim noćnim klubovima u kakve su zalazile legende Frank Sinatra, Elizabeth Taylor, Ella Fitzgerald… Zamišljam trčanje po nepreglednim pješčanim plažama… Razmišljam o savršenim modnim igrokazima… Maštam o stvarnosti bez osuđivanja u kojoj se u potpunosti prihvaćaju razlike, mane i vrline. Onoj gdje jednakost briše sve granice društvenog spoticanja. Maštam o svijetu gdje međusobno poštivanje pobjeđuje svako zrno zavisti, gdje ljubomora nema nikakvo značenje. Maštam o svijetu u kojem društvene mreže ne proizvode frustracije i ne njeguju lažna prijateljstva, već njedre nove nade, potiču na promjene i izazivaju osjećaj sreće. Maštam o “ljudima bez filtera”. Maštam o jednom cool svijetu. I mislim si, zašto da sve ostane u mašti kad je mašta dovoljno snažan pokretač koji ideje može pretočiti u stvarnost.

A vi, kad ste posljednji put maštali?

Upravo nas je mašta vodila na putu stvaranja rođendanskog broja. 15 nam je godina tek! Puni smo elana. Dovoljno smo mladi da se usudimo, da hrabro izađemo iz zone komfora, a opet dovoljno zreli da svojim djelovanjem pozovemo na pozitivne promjene – one osobne i one društvene. To je naša misija, a dijelimo je (i na tome smo im zahvalni) s inkluzivnim klubom karizmatičnih ljudi s kojima koračamo naprijed i koji nam pomažu ostvariti snove. Fokus broja usmjeravamo na individualce, inspirativne priče, na drukčije i autentično, na doživljaje, promišljen aktivizam, pop-kulturu, hedonizam, nove koncepte glamura i obožavanu umjetnost zvanu – moda.

22969909
22969911

Priznajem, buntovni smo, volimo provocirati, biti progresivni i prije svega – svoji. Obožavamo sanjati i naše snove dijeliti s vama, našim voljenim čitateljima. I zato smo stranice oslikali osobnim snovima suradnika i ispisali intimnim vizijama svijeta budućnosti svojih sugovornika. S idejom da otvoreno progovaramo o strahovima, nedoumicama, emocijama, da vam približimo naše radosti, inspiracije, imaginarne svjetove, ludosti, da vas odvedemo na uzbudljiva mjesta, predstavimo nove generacije. I da pokažemo otpor ovoj, u posljednje vrijeme surovoj stvarnosti.

Vjerujem da smo u tome uspjeli, da ćemo kod vas izazvati osjećaj zadovoljstva, a želim vam ga obilje u nadolazećem, prazničkom razdoblju – veselite se koliko god možete i nikad ne odustajte od sanjarenja.

U ime cijelog GG tima, u ime svih naših suradnika i kolumnista bez kojih ništa od ovog što radimo ne bi bilo moguće, želim vam reći Hvala što nas podržavate i podupirete naše snove već petnaest godina. Zbog vas i za vas ćemo se uvijek truditi biti bolji!

22969887